برپایی مراسم اربعین دو شهید گمنام در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند با حضور حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی

۲۴ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۵:۰۱ کد خبر : ۲۰۴۲ اخبار

مراسم چهلمین روز از خاکسپاری شهدای گمنام، با حضور حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی و جمعی از مسئولان شهرستانی و استان، در محل دانشگاه ازاد اسلامی دماوند برگزار گردید.

حجت الاسلام والمسلمین ادیب یزدی در مراسم اربعین دو شهید گمنام مدفون در دانشگاه ازاد اسلامی دماوند اظهار کرد: شایسته است که در این مراسم یادی از شهدای هشت سال دفاع مقدس، شهدای مدافع حرم و اتش نشانان شهید کنیم که در حقیقت نام ایران را قرین مفاهیمی مانند ایثار و شهادت طلبی همراه کردند.

وی افزود: انسان همواره درگیر مسایلی است که غافل از تاثیرات ان بر روی زندگی میباشد؛ در حالی که با اندکی تعمق و شناخت حقایق، میتواند دنیا و اخرت خود را بسازد.

وی با تکیه بر لزوم شناخت عظمت مقام شهدای گمنام خاطرنشان کرد: در واقع همه انسانها گمنام اند و تنها نامی، ذات اقدس حق تعالی میباشد؛ لذا خوشا به حال کسانی که مراتب گمنامی خود را دریافته اند چرا که این به معنای اخلاص است.

ادیب یزدی با اشاره به اهمیت مقام شهدای گمنام از نظر امام خمینی(ره) تاکید کرد: گمنام ترین سرباز در دنیای اسلام، علی بن ابی طالب است؛ نامی تنها پروردگار جهانیان است و مابقی همگی گمنام اند؛ لذا انسان باید به جایگاه واقعی خداوند اقرار کند؛ چرا که هر چه هست از اوست

.

وی تصریح کرد: گمنام بودن مقام عجیبی در وادی توحید و معرفت النفس است و راه حل بسیاری از مشکلات جامعه امروز، در سایه بازگشت به سیره امیرالمونان میسر است که وجود ایشان سراسر تمکین و رضا بود.

سخنران مراسم بزرگداشت دو شهید گمنام دانشگاه آزاد دماوند افزود: انچه که باید همواره مد نظر قرار گیرد این مطلب است که نباید ارزش و اهداف شهدا، با پیکرشان دفن شود؛ بلکه فرهنگ گمنام بودن باید در جامعه گسترده شود؛ زیرا تنها وجود یک شهید برای اصلاح کره زمین کافیست؛ البته اگر مانع از پرتو افشانی وجود انها نشویم.

ادیب یزدی خاطرنشان کرد: در زمینه سیاست نیز باید این موضوع را مد نظر قرار دهیم که استقلال و شرف انسانی مردم تشنه تقوا و انسانیت است؛ لذا در همه جوانب باید انسانیت و شرف را در نظر گرفت.

همچنین در این مراسم، دکتر محمودی  رییس دبیرخانه هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و از یادگاران واقعه هفت تیر،ضمن قرائت پیام دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیئت موسس و هیئت امنای دانشگاه ازاد اسلامی، به بیان خاطراتی از دوران دفاع مقدس و ملاقات های خود با شهید بهشتی پرداخت.

محمود صفری، رئیس دانشگاه ازاد اسلامی دماوند نیز ضمن تشکر از حضور مسئولان و مردم فهیم شهرستان در خصوص خاکسپاری شهدای گمنام گفت: امیدواریم که از برکت وجود این دو شهید، بتوانیم محلی به عنوان مسجد در دانشگاه بنا نموده و شاهد انجام امور فرهنگی در این مکان مقدس باشیم

.

روایت گری دوران مقدس با اجرای حجت الاسلام و المسلمین وفائی،قرائت اشعاری در وصف حضرت علی(ع)توسط آقای قرایی،مدیحه سرایی حاج قاسم رضایی،پخش تیزر مستند مراسم تشییع و خاکسپاری شهدای گمنام وتقدیر از خانواده های شش شهید دانشجوی شهرستان دماوند از دیگر برنامه های این روز بود.

لازم به ذکر است که در پایان مراسم حاضرین در جلسه با حضور در مرقد مطهر دو شهید والامقام،با آرمانهای امام راحل و انقلاب تجدید پیمان بستند.