آخرین مراسم زیارت عاشورای سال ۱۳۹۵ به یاد شهدای گمنام

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰ اخبار

به میزبانی آموزشکده سما دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد:

آخرین مراسم زیارت عاشورای سال 1395 به یاد شهدای گمنام

در واپسین روزهای سال 1395 و همزمان با هفته بزرگداشت مقام شامخ شهدا،مراسم پر فیض زیارت عاشورا در محل آموزشکده سما دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند و به یاد شهدای گمنام برگزار شد.

در این مراسم که با حضور مسئولین دانشگاه،کارکنان و جمعی از اساتید برگزار شد،دکتر محمود صفری رییس این واحد دانشگاهی به سخنرانی پرداخت.

وی در آغاز سخنان خود ضمن تشکر از تمامی دانشگاهیان به دلیل فعالیت یکساله و بویژه تلاشهایی که در زمان تدفین دو شهید گمنام انجام دادند،اظهار داشت:سابقه تلاشهای دانشگاه برای تدفین شهدای گمنام به چندین سال قبل برمی گردد و مکاتبات زیادی در این زمینه صورت پذیرفته بود تا در نهایت در تاریخ یازدهم اسفندماه،افتخار این امر مقدس شامل حال دانشگاه دماوند شد.

وی با بیان این نکته که تدفین شهدا در محیط دانشگاه از آرزوهای دیرینه بنده بود بار دیگر تصریح کرد: اگر دیروز مردان و زنانی با نثار خون خود استقلال کشور را رقم زده و از تمامیت ارضی میهن دفاع کردند و موجب سرافراز و افتخار همه ما شدند، نسل امروز در راستای پاسداشت خون و ایثارگری آنان باید تلاش خود را مصروف علم‌آموزی کند.

محمود صفری رئیس واحد دماوند خطاب به کارکنان و مسئولین دانشگاه اظهارداشت:داشتن نظم و انضباط،وجدان کاری،توجه به دانشجو و انجام به موقع امور،توکل به خدا در کارها و حضور هرچه بیشتر در نمازهای جماعت و فعالیت های فرهنگی دانشگاه،امر به معروف و نهی از منکر و بحث حجاب و عفاف از مهمترین مطالبات دانشگاه از تمامی شما عزیزان است.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد با کمک خداوند متعال و تلاش هرچه بیشتر همکاران،شاهد توسعه روز افزون واحد دماوند باشیم.

دراین مراسم از نفرات برتر مسابقات فوتبال دستی بسیج کارکنان تقدیر شد.همچنین حضار پس از اتمام مراسم بر سر مزار دو شهید گمنام دانشگاه حاضر شدند و با اهدای فاتحه یاد این جوانان فداکاررا گرامی داشتند.

همچنین در پایان مراسم و به یاد شهدای گمنام تعدادی نهال در محوطه دانشگاه کاشته شد.