مراسم تجلیل از مقام آوران مسابقات ورزشی جام دهه فجر در دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد

۲۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۲۰۰۰ اخبار

طی مراسمی و با حضور هیات رییسه،اساتید،کارکنان وجمعی ازدانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند، مراسم تجلیل از مقام آوران مسابقات ورزشی جام دهه فجربرگزار شد.

این مسابقات ورزشی در 5 رشته در این واحد دانشگاهی برگزار شده بود.

مدیر ورزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این مراسم که در نمازخانه مجتمع اداری برگزارشد اظهار داشت: بمناسبت دهه فجر،اداره تربیت بدنی واحد دماوند با کمک مسئولین دانشگاه یک دوره مسابقات ورزشی در رشته‌های شطرنج،تنیس روی میز،روپایی، دارت وطناب کشی برای خواهران و برادران برگزار نمود.

وی افزود:اهم فعالیتهایی که در حوزه ورزش دانشگاه انجام می شود در دو حوزه ورزش قهرمانی و ورزش همگانی است و دانشگاه آزاد دماوند با توجه به دارا بودن تاسیسات و تجهیزات سطح بالای ورزشی،ظرفیتهای قابل توجهی در توسعه ورزش قهرمانی و همگانی دارد.

الهه حیدریان با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات با استقبال پرشور کارکنان،اساتید و دانشجویان مواجه شد، گفت:بیشترین استقبال از مسابقات تنیس روی میز بود که در تمامی بخش های دانشجویان،کارمندان و استادان و در دو حوزه خواهران و برادران به رقابت پرداختند.

وی ادامه داد:در بخش اساتید و در رشته تنیس روی میز ماریا رحمانی قبادی،در بخش کارمندی حمید خسروی و در قسمت دانشجویی پویان کرباسی موفق به کسب مقام اول شدند.

مدیر ورزش واحد افزود:میزان علاقمندی و حضور شرکت کنندگان در دو مسابقه شطرنج و دارت نیز قابل توجه بود و در بخش شطرنج کارکنان حمیدرضا احمدآقایی و در قسمت دانشجویی قاسم عمرانی حائز مقام اول شدند.

حیدریان همچنین با اشاره به اینکه در مسابقات دارت نیز 20 نفر بصورت تک‌حذفی به رقابت پرداختند، افزود: در مسابقات دارت اکبر باباخانی از حوزه کارکنان و سودابه جمال اف در بخش اساتید اول شدند.

وی همچنین در خصوص مسابقات روپایی و طناب کشی نیز گفت:مسابقات طناب کشی فقط در بخش خواهران برگزار شد و خانم ها نوایی،مهردادنیا،مهرابی،عابری و جمال اف اعضای تیم برنده را تشکیل می دادند؛همچنین در مسابقات روپایی هم که فقط در بخش دانشجویی برگزارشد،جواد سورادقی مقام اول را کسب کرد.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از اعضای برگزار کننده این مسابقات،ورزش  را ضامن سلامتی و شادبی جامعه دانست و بر اجرای اینگونه مسابقات به مناسبت‌های مختلف بیش از پیش  تاکید کرد.

در پایان سخنان حیدریان و با حضور دکتر محمود صفری رییس و جمعی از معاونین از نفرات اول تا سوم مسابقات تقدیر بعمل آمد.