تشکر از تشییع به یاد ماندنی شهدا در دماوند

۱۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۱۹۷۶ اخبار

در مراسم شب سوم  تدفین شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند در مسجد جامع دماوند عنوان شد:

تشکر از تشییع به یاد ماندنی شهدا در دماوند

مراسم شب سوم  تدفین شهدای گمنام دانشگاه آزاد دماوند شب گذشته و با حضور مردم شهیدپرور در مسجد جامع این شهر برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهر دماوند،سرهنگ شیرازی فرماندهی سپاه پاسداران شهرستان دماوند،محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند،عبدالله اشرفی رییس بنیاد شهید و جمعی از مسئولین ادارات و معاونین دانشگاه و مردم همیشه در صحنه دماوند در این مراسم حضور داشتند.

در آغاز و پس از قرائت قرآن کریم و مداحی حسنعلی نوحی،دکتر محمود صفری رییس واحد دماوند به سخنرانی پرداخت.

وی ضمن تشکر از حضور حماسی و پرشور مردم و دانشگاهیان تاریخچه مختصری از اقدامات انجام شده در جهت تدفین شهدای گمنام ارائه داد.

رییس واحد دماوند با بیان خاطره ای از حضور رییس دفتر مقام معظم رهبری(مدظله) در دانشگاه آزاد دماوند اظهار داشت:مقام معظم رهبری به شهر و مردم دماوند توجه دارند و علاقمندند.

صفری اظهار داشت:سابقه مکاتبات و درخواست های دانشگاه برای میزبانی شهدا به 5 سال پیش میرسد و ما سالها پیگیر این موضوع بودیم تا در نهایت امسال موفق به انجام این کارشدیم.

صفری ادامه داد:از نکات جالب توجه این مراسم،تشییع پیکر مطهر یکی از شهدا توسط خواهران و دیگری حضور حداکثری دانشگاهیان بود.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین مسعودی در سخنانی از حضور پرشور مردم تشکر کرد و اظهار داشت:ایام فاطمیه امسال با حضور این شهیدان گمنام و یک شهید مدافع حرم عطر آگین شده بود.

وی ادامه داد:این فضای خاص معنوی سبب شد شاهد عزاداری متفاوتی در سطح شهر باشیم و خداوند را بخاطر حضور این عزیزان در دماوند شاکریم.

وی سپس به بیان سیره و روش زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) پرداخت.