ساخت مجموعه ورزشی کم نظیر در واحد دماوند

۲۹ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۹:۲۱ کد : ۱۹۷ اخبار

در جلسه روسای تربیت بدنی منطقه 8 عنوان شد:

ساخت مجموعه ورزشی کم نظیر در واحد دماوند

جلسه روسای تربیت بدنی منطقه هشت دانشگاه آزاد اسلامی  با حضور رییس وجمعی از معاونین واحد دماوند برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند با اشاره به خلق حماسه سیاسی توسط مردم شریف ایران اسلامی،انتخاب دکتر روحانی به ریاست جمهوری کشور را تبریک گفت.

هادی عبداله معاون دانشجویی دانشگاه آزاد دماوند نیز در سخنانی ضمن خیر مقدم به حضار خواستار حمایت بیشتر مسئولین از دانشجویان قهرمان ورزشی شد .

وی در این زمینه ایجاد مرکز مشاوره ورزشی و تاسیس بیمه ورزشی و همچنین حمایت مالی از دانشجویان قهرمان را راهگشا دانست.

معاون دانشجویی واحد دماوند در ادامه سخنان خود خبر از احداث مجموعه کم نظیر ورزشی شامل سه سالن مسابقات ، تمرین وجلسات وهمچنین خوابگاه و رستوران داد وگفت : این سالن ورزشی با پیشرفت 50درصدی در سایت 40هکتاری واحد دماوند در حال ساخت می باشد .

حمید دادفر مسئول تربیت بدنی این واحد دانشگاهی نیز در سخنانی تعدادی از مصوبات این جلسه را بیان نمود و اظهار داشت :برگزاری مسابقات فوتسال کارکنان بعد از ماه مبارک رمضان ، تصمیم گیری در خصوص برپایی مسابقات فوتبال و دومیدانی دانشجویان در آینده نزدیک و همچنین تاکیید برهمکاری تمامی واحد های منطقه 8 از واحد هایی که در یک رشته خاص دارای قهرمان هستند جهت شرکت در المپیاد دانشجویان از اهم مصوبات جلسه روسای تربیت بدنی منطقه 8 بود .

( ۲ )