برپایی محفل شبی با قرآن و رونمایی از کتابچه منظوم «نوای سحر»

۱۳ تیر ۱۳۹۵ | ۱۴:۵۰ کد : ۱۹۴ اخبار

همزمان با شب بیست و هفتم ماه مبارک رمضان محفل نورانی شبی با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزارشد و در حاشیه این محفل نورانی از اثر ماندگار «نوای سحر» مرحوم نصرالله کیاماری رونمایی شد.

این مراسم با حضور استادان برجسته کشوری و بین‌المللی همچون منصور قصری‌زاده، داوود جعفری و حجت مداحی در سالن آمفی‌تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

محمود صفری رییس دانشگاه آزاد دماوند،ضمن خوشامدگویی و ارائه گزارش از فعالیتهای علمی،فرهنگی،پژوهشی و عمرانی دانشگاه اظهار داشت:قرآن در تمام ابعاد زندگی بشر تاثیر گذار است و برای انسان یک برنامه جامع و کامل زندگی ساز است و باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی در ادامه با اشاره به تالیف 26 جلد کتاب در واحد دماوند گفت:کتابچه منظوم ادعیه روزانه ماه مبارک رمضان که در طول 35 سال توسط زنده یاد استاد نصرا.. کیاماری گردآوری شده بود به همت بازماندگان وی و با کمک دانشگاه آزاد دماوند ویراستاری و با عنوان وزین ((نوای سحر)) به چاپ رسید.

رییس واحد دماوند گفت:مرحوم کیاماری در این کتاب،ادعیه هر روز ماه مبارک رمضان را به صورت منظوم که توسط شعرای مختلف سروده شده بود و در دستگاه های گوناگون قابل اجراست،یادداشت برداری کرده بود که پس از وفات وی این اشعار توسط عباس کیاماری فرزند و فرهاد کیاماری نوه این بزرگمرد گردآوری و تنظیم شد.

محمود صفری همچنین در خصوص شخصیت و خصوصیات اخلاقی استاد کیاماری گفت:استاد نصرالله کیاماری انسانی مردم دار،عاطفی و آرام بودند که شغل اصلیشان گچ کاری بود؛وی از مداحان شهیر شهرستان دماوند بود که نوحه های سوزناکش بر هر شنونده ای تاثیر میگذاشت چرا که از قلب و عمق وجودشان برمی آمد.

در ادامه برنامه،حجت مداحی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند اظهار داشت: ماه مبارک رمضان، ماه بهار قرآن بوده و محفل شبی با قرآن کریم نیز در راستای اشاعه فرهنگ غنی قرآن کریم در دانشگاه برگزار شده است.

حجت مداحی در خصوص اهداف برگزاری محفل شبی با قرآن کریم گفت: این محفل با هدف مشارکت دانشجویان و تشویق و ترغیب آنها در فعالیت‌های قرآنی در نظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: باید سعی کنیم تا قرآن از انزوا خارج شود و دانشجویان بیشتر به سمت قرآن سوق پیدا کنند.