برگزاری کارگاه اطفاء حریق و آشنایی با سیستم های آتش نشانی

۲۴ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰ کد : ۱۸۷۳ اخبار

دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در جهت ارتقاء دانش و تخصص کارکنان و اساتید خود کارگاه های مختلف ضمن خدمت را به صورت دوره ای برگزار می نماید.

در همین راستا و با عنایت به اهمیت برگزاری دوره آموزشی ایمنی و آتش نشانی،کارگاه آموزشی با هدف آشنایی با سیستم های اعلام و اطفاء حریق وهمچنین سیستم های آتش نشانی و نحوه استفاده از کپسولهای آتش نشانی بصورت تئوری و عملی برای دومین بار در این واحد دانشگاهی برگزار گردید.

این کارگاه با استقبال پرشور کارکنان قسمتهای مختلف از جمله حفاظت فیزیکی، تاسیسات،خدمات و تمامی کارکنان شاغل در قسمتهای بایگانی و اسناد روبرو گردید و تمامی این پرسنل در کارگاه حضور داشتند.

در ابتدای این کارگاه مهندس شکری از همکاران حوزه عمران واحد با نمایش تمامی سیستم های اعلام و اطفاء حریق موجود در دانشگاه ، نحوه استفاده از آنها را تشریح نمود.

در ادامه آرمند،مربی کارگاه،در خصوص چگونگی شکل گیری آتش و نحوه مواجهه با آن صحبت کرد و در ادامه به معرفی انواع کپسولهای آتش نشانی موجود در دانشگاه و نحوه استفاده از آنها بصورت تئوری وعملی پرداخت.

( ۴ )