انقلاب متعلق به همه ماست و باید با تمام وجود از آن محافظت کنیم

۱۸ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۱:۰۰ کد : ۱۸۵۹ اخبار

یوسف فروتن مدرس درس ارزشهای دفاع مقدس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند:

انقلاب متعلق به همه ماست و باید با تمام وجود از آن محافظت کنیم

در هفتمین روز از دهه مبارک فجر و همزمان با مراسم قرائت زیارت پر فیض عاشورا، یوسف فروتن از پیشکسوتان انقلاب و دفاع مقدس در شهرستان دماوند و از اساتید درس ارزشهای دفاع مقدس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند میهمان دانشگاهیان این واحد دانشگاهی بود.

فروتن در آغاز سخنان خود ضمن گرامیداشت دهه مبارک فجر نکاتی را در خصوص نقش علم و عقل در زندگی، توجه به مبدا و معاد و نیز الگو بودن تاریخ برای مردم را بیان کرد و اظهار داشت : تاریخ دستور یا الگوی ماست برای زندگی آینده؛ لذا بیان خاطرات مختلف از انقلاب و چگونگی شکل گیری نهضت امام خمینی(ره) به نوعی روایت تاریخ است و سراسر درس و عبرت.

وی در ادامه به بررسی ابعاد مختلف شخصیتی امام راحل پرداخت و گفت : بنده حداقل 50 بار از نزدیک با امام خمینی (ره) دیدار داشته ام و در برخی مواقع گزارشهایی نیز به ایشان می دادم و به همین دلیل ابعاد مختلف شخصیت امام راحل را لمس کرده و با آن آشنایی دارم.

فروتن ادامه داد: امام شخصیت ویژه ای داشت؛در هیچ شرایطی و حتی برای لحظه ای ندیدم که امام به کار خود مشغول باشد؛ او همیشه وصل به خدا و ذات اقدس خداوند بود و باتمام وجود به مرحله یقین رسیده بود و باور داشت که خداوند به او کمک می کند و موفق خواهد شد و در نتیجه باتمام وجود و هر لحظه با خدا بود.

این مبارز انقلابی در ادامه به انقلابهای اخیر جهان اسلام و تحولات منطقه اشاره و اظهار داشت: انقلابهای امروز جهان اسلام و تحولات سیاسی جهان نتیجه حرکت الهی و خدایی امام است؛ چرا که حضور و قدرت خداوند در تمام زندگی امام مشهود بود و او فقط و فقط برای خداوند کار می کرد.

استاد درس ارزشهای دفاع مقدس واحد دماوند در ادامه به دوران مسئولیت خود در زندانهای کشور در اوایل انقلاب اشاره و اظهار داشت : در زمان ارسال نامه تاریخی امام به گرباچف(رهبر شوروی سابق) و پیش بینی تاریخی آن حضرت در خصوص فروپاشی شوروی، بنده یکی از سران حزب توده را که در زندان بود، احضار کردم و نظر او را در خصوص این نامه جویاشدم؛((او پس از استماع سخنان من و اظهار ندامت از عضویت در این گروهک گفت: شما آیت ا... خمینی را نمی شناسید؛ او طوری رفتار می کند که گویی در جای جای کاخ کرملین حضور دارد؛ سپس ادامه داد : مطمئن باشید پیش بینی امام در خصوص فروپاشی شوروی محقق خواهد شد.))

فروتن در ادامه سخنان خود به بررسی ابعاد دیگری از شخصیت امام پرداخت و بیان داشت: امام رهبری شجاع، آگاه وباهوش بود و با تیز بینی خاصی که در مسائل مختلف سیاسی داشت، قیام مردم را رهبری می کرد.

وی در پایان با اشاره به محیط دانشگاه که محل کسب علم و دانش و تجربه است ، خواستارمطالعه تاریخ به ویژه تاریخ معاصر توسط دانشگاهیان شد و گفت : بسیار مفید خواهد بود که از تاریخ معاصر درس بگیریم و انقلابی که متعلق به همه ماست را با تمام وجود بشناسیم و از آن محافظت کنیم.

در پایان این مراسم که به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی و پایگاه مقاومت بسیج کارکنان شهید بهنام دانشگاه برگزار شده بود،به تعدادی از حضار هدایایی به قید قرعه اهدا گردید.