مراسم گرامیداشت یار دیرین امام و رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند

۰۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۰ کد خبر : ۱۸۱۰ اخبار

همزمان با ارتحال ملکوتی مجاهد نستوه، یار دیرین و خستگی ناپذیر امام (ره) و رهبری (مدظله) حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی، مراسم گرامیداشت یاد و خاطره این بزرگ مرد تاریخ با حضور مسئولین شهری و هیات رئیسه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند برگزار شد.

در این مراسم که از ساعت 11 روز چهارشنبه مورخ 22 دی ماه و در محل نمازخانه مجتمع شماره یک آغاز شد، پس از قرائت قرآن کریم دکتر محمود صفری رئیس واحد دماوند ضمن عرض تسلیت و گرامیداشت یاد و خاطره این فقید سعید، به بیان ابعاد مختلف شخصیتی و زندگی و منش سیاسی آیت الله هاشمی رفسنجانی پرداخت.

وی در آغاز به پیام مقام معظم رهبری (مدظله) اشاره و در ادامه در خصوص شخصیت و سوابق سیاسی و مبارزاتی مرحوم هاشمی رفسنجانی سخن گفت و این پیام را بسیار مهم و شامل مضامین عمیق دانست.

صفری با اشاره به حضور حضرت آیت الله هاشمی به جهت افتتاح پروژه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در این واحد دانشگاهی گفت: دید و نگاه تخصصی وی به مسائل و اشراف آقای هاشمی به موضوعات بسیار جالب و ستودنی بود.

صفری افزود: تیزهوشی و آینده نگری آیت الله هاشمی در زمینه های مختلف نظیر راه اندازی دانشگاه آزاد اسلامی در کشور ، پیشنهاد ایجاد مترو در تهران و یا طرح های بزرگ  نفتی در عسلویه و جنوب کشور از جمله این موارد بود.

وی در ادامه به 4 ویژگی آقای هاشمی از دید حجت الاسلام والمسلمین ناطق نوری اشاره و گفت: آقای هاشمی اهل ریا و دورویی نبود، صراحت لهجه داشت و با استقامت و صبور بود و برای حفظ نظام و انقلاب ، از خود گذشتگی و ایثار فراوان داشت.

علاقه و عشق وافر آیت الله هاشمی به رهبری معظم انقلاب و همراهی با ایشان از سالهای قبل از جمله سخنانی بود که رئیس واحد دماوند به آن اشاره کرد و گفت:آیت الله هاشمی گفته بود: بر سر دو چیز معامله نخواهم کرد؛ جمهوری اسلامی و آیت الله خامنه ای.

رییس واحد دماوند همچنین به بیان خاطراتی از دیدارهای حضوری خود با آیت الله هاشمی و چگونگی حضور وی در دانشگاه پرداخت. سپس به سخنرانی های آیت الله هاشمی در دوران مبارزه در انجمن کاوشهای علمی و دینی شهر دماوند اشاره نمود.

قبل از سخنان ریاست واحد دماوند حجت الاسلام والمسلمین احمدی مدیر فرهنگی دانشجویی و حمیدرضا احمدآقایی رییس مرکز تحقیقات بتن و آسفالت واحد دماوند خاطرات خود از حضور رییس فقید هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی در دانشگاه آزاد دماوند و افتتاح و بازدید پروژه های واحد دماوند را برای حاضرین بازگو نمودند.

این مراسم با قرائت کلام ا.. مجید توسط حجت مداحی و محمد کرمانی آغاز و با مداحی قاسم رضایی ذاکر اهل بیت و اقامه نماز جماعت خاتمه یافت.