پیام تسلیت دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند بمناسبت رحلت حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۰:۰۰ کد خبر : ۱۸۰۸ اخبار

انا لله و انا الیه راجعون

خبرغم‌انگیز درگذشت حضرت آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی یار دیرین امام و رهبری، ریاست فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام و رییس هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی،آحاد مردم ایران و استکبارستیزان جهان اسلام را در اندوه و ماتم فروبرد.

بی‌گمان حافظه مردم و تاریخ معاصر ایران خدمات ارزنده و راهگشایی‌های ایشان در بن‌بست‌ها و گردنه‌های دشوار دوران قبل و پس از انقلاب اسلامی را برای همیشه به یاد خواهد سپرد.

دانشگاهیان واحد دماوند خاطره سبز حضور آن مجاهد و مبارز نستوه سفرکرده در این واحد دانشگاهی در دهه گذشته و خصوصا شهریورماه سال جاری را فراموش نخواهند کرد.

رییس،معاونین،اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند این ضایعه بزرگ را به مقام معظم رهبری(مدظله)، خانواده و نزدیکان ایشان،آحاد ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهیان سراسر کشور تسلیت عرض نموده و رحمت بی‌پایان الهی را برای آن مجاهد بزرگ آرزومندیم.