دیدار هیات رییسه دانشگاه آزاد اسلامی دماوند با امام جمعه

۲۱ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۵:۲۸ کد : ۱۶۹ اخبار

در آغازین روزهای کاری سال جدید، دکتر صفری رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همراه معاونین این واحد دانشگاهی با حجت الاسلام و المسلمین علاءالدینی امام جمعه دماوند دیدار و گفت وگو کردند.

در این جلسه دکتر صفری به بیان گزارشی از فعالیت های سال 1391 و برنامه های سال 92 پرداخت؛توسعه رشته ها ، دایر نمودن رشته هایی در مقطع دکتری ، جذب هر چه بیشتر کارکنان بومی (در حال حاضر 90 % کارکنان بومی دماوند هستند)،استفاده از مدرسین بومی جهت تدریس ، موفقیت های ملی تیم های عمرانی دانشگاه در مسابقات بتن ، پل و سازه های فولادی از جمله مواردی بودند که رییس واحد دماوند به آنها اشاره نمود.

حجت الاسلام و المسلمین علاءالدینی امام جمعه شهرستان دماوند نیز در سخنانی ضمن تشکر از فعالیت های مسئولین دانشگاه اظهار داشت:همدلی و هماهنگی موجود در بین هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند به همراه جهت گیری ولایی و ولایت مداری در این واحد مشهود وقابل تقدیر است.

وی در ادامه با تاکید به شعار سال ،  دانشگاه را در راه تحقق این شعار پیش قدم خواند. امام جمعه دماوند، حضور روحانیت در بین جوانان دانشجو و توجه به حساسیت های مردم دماوند نظیر حجاب و عفاف ، همچنین جذب نیرو های مومن و متعهد در دو بخش تدریس و کارمندی را از جمله نقاط قوت دانشگاه آزاد دماوند دانست.

در پایان جلسه نیز دکتر صفری رییس واحد دماوند ضمن تشکر از توجه و راهنمایی های همیشگی امام جمعه دماوند ، خواستار  توجه بیشتر مسئولین،جهت رفع معضلاتی نظیر کمبود فضای پارکینگ و وجود کشتارگاه در کنار دانشگاه شد.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند