کسب مدال طلای جهانی مسابقات بین المللی اختراعات چین و کرواسی

۳۰ آبان ۱۳۹۱ | ۱۷:۰۸ کد : ۱۶ اخبار
دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند موفق به کسب مدال طلای جهانی مسابقات بین المللی اختراعات چین و کرواسی شدند...

توسط دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی دماوند انجام شد

مسابقات و نمایشگاه های بین المللی اختراعات چین و کرواسی از بالاترین جایگاه علمی و پژوهشی در زمینه اختراعات دنیا برخوردار است که بیش از 25 کشور در آن شرکت داشتند و از میان 211 طرح ارائه شده طرح های واحد دماوند حائز مدال طلا گردید.

کامبیز مهدیزاده در این باره اظهار داشت: با ارائه 2 طرح سخت افزار الگوریتم کاربردی برای ایجاد شکست هیدرولیکی در سنگ مخزن نفت  به منظور افزایش برداشت و همچنین طرح دوم که ریز پردازنده هوشمند تعیین شکل مخازن هیدروکربنی بود ، در این مسابقات موفق به کسب نشان طلا شدیم.

وی همچنین اظهار داشت: این مسابقات با حضور کشور های سوئد، روسیه، چین ، اوکراین ، جمهوری چک، کرواسی، نیجریه، مجارستان، گرجستان، بوسنی و چند کشور دیگر برگزار شد. یکی از امتیاز های این دو طرح اجرای 100 در صد بومی آن است که نیاز مند تلاش یک تیم 15-20 نفره است .همچنین این    طرح ها نقش بسیار موثری در راستای تحقق سند چشم انداز بیست ساله کشور دارد.

نعیم پناهی ، عباس زاده و مسگریان دیگر اعضای تیم دانشگاه آزاد دماوند در این مسابقات بودند.

دانشجوی مقطع ارشد رشته زمین شناسی واحد دماوند در پایان افزود: این مدال را به ملت شریف ایران و تمامی کسانی که قدم در راه پیشرفت علم در ایران عزیز بر می دارند تقدیم می داریم.