برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند در ماه مبارک رمضان

۱۵ تیر ۱۳۹۴ | ۱۶:۴۰ کد : ۱۴ اخبار

حجت الاسلام والمسلمین احمدی رییس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد دماوند ضمن گرامیداشت شبهای با عظمت قدر و تسلیت شهادت امام علی (ع)و با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب، بر استفاده درست از این ساعات معنوی تاکید واظهار داشت:همانگونه که در بیانات رهبر فرزانه انقلاب مشاهده می شود،رحمت و فضل خاصه الهی در شب قدر  بر بندگان خدا نازل ‌می‌شود؛لیالی قدر هم شب قرآن و هم شب عترت است لذا سوره مبارکه قدر هم، سوره ولایت است. شب قدر، خیلی ارزش دارد. همه ماه رمضان، شب‌ها و روزهایش ارزش والا دارد؛ البته لیله‌القدر نسبت به روزها و شب‌های ماه رمضان، خیلی فاخرتراست همانطور که  شب‌ها و روزهای ماه رمضان، نسبت به روزها و شب‌های بقیه سال، خیلی فاخرتر است.

لذا بسیار ارزشمند خواهد بود اگر همه ما موفق به درک مفاهیم عمیق این شبها شویم و در دریای بیکران رحمت الهی غوطه ور گردیم.

وی همچنین برنامه های واحد دماوند در ماه مبارک رمضان را بدین شرح توضیح داد:از ویژه برنامه های ماه مبارک رمضان در واحد دماوند می توان به برگزاری ختم جمعی قرآن کریم،دیدار و حضور در نماز آیت ا..جوادی آملی،قرائت روزانه دو صفحه از قرآن کریم،مسابقه نقاشی فرزندان کارکنان و اساتید،بازدید از نمایشگاه بین المللی قرآن کریم،مراسم افطاری ویژه کارکنان و اساتید و خانواده های آنها، بیان احکام شرعی بین دو نماز و تقدیر از خادمین امر اقامه نماز و برگزاری کارگاه قرآن بهار رمضان جهت کارکنان اشاره نمود.