تاکید بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی دانشجویان در شورای فرهنگی

۰۱ آبان ۱۳۹۱ | ۱۷:۱۲ کد : ۱۰۴ اخبار
در جلسه شورای فرهنگی واحد دماوند مطرح شد تاکید بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی ...

جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دماوند همزمان با سلروز ازدواج فرخنده حضرت فاطمه زهرا(س) و امیرالمومنین امام علی (ع) و با حضور حجت الاسلام والمسلمین طیبی مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در مناطق 8 و 12 دانشگاه آزاد اسلامی،درسالن کنفرانس این واحد دانشگاهی برگزارشد.

در این جلسه که دکتر صفری رییس و حجت الاسلام والمسلمین احمدی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دماوند به اتفاق سایر اعضا حضور داشتند،حجت الاسلام والمسلمین طیبی ضمن تاکید بر برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و نظریه پردازی، ضرورت تخصصی شدن و برگزاری این دوره ها به صورت شایسته را برشمرد.

وی هدف از برپایی این دوره ها را تمرین مستند ومستدل بودن دانشجو و دیگری تمرین تحمل نظریات مخالف دانست.

مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در مناطق 8 و 12 دانشگاه آزاد اسلامی،آموزش دانشجو و توانمند سازی این قشر جهت حضور پویا و فعال در جامعه را از دیگر اهداف کرسی ها خواند و اظهارداشت:ما در این سطح،توقع نظریه پردازی از دانشجویان را نداریم چرا که این کار در تخصص پژوهشگران و اساتید می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین طیبی خواستار برنامه ریزی جهت برگزاری منظم و کاربردی  کرسی های آزاد اندیشی و دوره های دانش افزایی اساتید شدند.

در ادامه جلسه نیز حجت الاسلام والمسلمین احمدی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد از برنامه ریزی جهت برگزاری محفل انس با قرآن در هفته ولایت  با حضور اساتید و سخنرانان برجسته قرآنی خبر داد.